Η απάντηση του Κώστα Κολλάτου στον Λάμπρο Σωτηρίου

Ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δ. Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος απαντάει στον αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λαμπρό Σωτηρίου.

Ειλικρινά δεν είχα πρόθεση αντιπαράθεσης με τον παραιτηθέντα Τοπικό Σύμβουλο η τον γράφοντα της επιστολής που δημοσιεύθηκε ,αν δεν έθιγε αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες που υπερτερούν των αξιωμάτων.

Πρώτα -πρώτα ,καλό θα ήταν πρoς ένδειξη σεβασμού σ’ όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες της ζωής, τα άτομο ΑΜΕΑ, που δεν κάνουν επίδειξη της σωματικής τους αναπηρίας για να εκμεταλλευθούν δημόσιες θέσεις να δείξουμε περισσότερο σεβασμό διά των έργων και όχι με λεκτικές φανφάρες για την δημιουργία εντυπώσεων.

Έχετε ευθύνη κύριοι της Δημοτικής Αρχής που ο συντάκτης της επιστολής με τις δικές σας ευλογίες και με περίσσευμα θράσους, θέλησε να παρουσιαστεί στην τοπική κοινωνία ως υπερασπιστής των απανταχού ΑΜΕΑ, ταυτίζοντας τον εαυτό του με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους τα άτομα αυτής της κατηγορίας.

Μόνο που  ξέχασε να δημοσιοποιήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και το αντίτιμο του σε Δήμο και ΔΟΠΑΠΕΠΤ!!!!

Επιχειρεί για μια ακόμη φορά να καπηλευθεί την ιδιότητα του, η οποία παρεπιμπτόντως έχει επιβραβευθεί μέσω της πρόσληψης 3Κ,που καλώς πραγματοποιήθηκε.

Μακριά από μένα οποιαδήποτε διάθεση builling προς τον ίδιο καθώς και ρατσιστικής συμπεριφοράς προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Βασική αρχή, τόσο προσωπική όσο και της Δημοτικής παράταξης που εκπροσωπώ, είναι ότι η πρόσβαση των ΑΜΕΑ σ’ όλες τις δραστηριότητες δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι πολιτισμός.

Μην κρίνετε λοιπόν «εξ ιδίων τα αλλότρια»

Οσον αφορά την λειτουργία του κτηματολογικού γραφείου και η εγκατάσταση του στον Πυργετό, έγινε γιατί:

-Η ΔΕ Κάτω Ολύμπου κατείχε το 50%των δηλώσεων-δικαιωμάτων λόγω της ύπαρξης και των παραλιακών οικισμών
-Η αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην δημαρχείου πληρούσε τις προδιαγραφές των τετραγωνικών μέτρων καλυπτόμενης επιφάνειας
-Λειτουργούσε τραπεζικό υποκατάστημα
-Ο Πυργετός ήταν η έδρα του Υποθηκοφυλακείου Κάτω Ολύμπου και τέλος
-Ο Πυργετός ήταν η έδρα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ευρισκόμενη στον ίδιο χώρο με το Γραφείο κτηματολογίου.

Για όλους τους ανωτέρω λόγους αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η παραχώρηση της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Κάτω Ολύμπου, η οποία και εκμισθώθηκε μέχρι το τέλος των εργασιών κτηματογράφησης στο κτηματολογικό γραφείο που έχει όπως γνωρίζεται δημόσιο χαρακτήρα και υπόσταση.
Κατά την περίοδο των κτηματολογικών δηλώσεων απασχολήθηκαν δεκάδες ελεύθεροι επαγγελματίες (μηχανικοί, τοπογράφοι, νομικοί κα), οι οποίοι απευθυνθήθηκαν στην αγορά εργασίας και σε ιδιώτες υπόχρεους, χωρίς να επιχειρήσουν να «γαντζωθούν» από τις απευθείας αναθέσεις του Δημάρχου και του ΔΟΠΑΠΕΠΤ όπως πράξατε εσείς κε αντιπρόεδρε του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Κλείνοντας, εξηγήστε όχι σε μένα αλλά στους δημότες τους λόγους της παραίτηση σας από το τοπικό συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας Πυργετού!!!!»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας