Τομ και Τζέρι: Οι ορκισμένοι εχθροί επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη

Έπειτα από αμέτρητα, κλασικά επεισόδια στην τηλεόραση, η πιο διάσημη γάτα και το πιο διάσημο ποντίκι έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη.

Οι ορκισμένοι εχθροί Τομ και Τζέρι επιστρέφουν τον επόμενο χρόνο μέσω της Warner Bros. Pictures.

Στη live action ταινία που διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένα, Ρομπ Ντελάνι, Κόλιν Κοστ και Κεν Τζέονγκ.

Σε σκηνοθεσία του Τιμ Στόρι η ταινία ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού δίδυμου, όταν ο Τζέρι μετακομίζει σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία «παραμονές του γάμου του αιώνα» αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια της γαμήλιας τελετής (Μόριτζ) να προσλάβει τον Τομ για να απαλλαχθεί από αυτόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Ωστόσο, η διοργανώτρια εκδηλώσεων δεν γνωρίζει πόσο δυνατές είναι οι μάχες των αγαπημένων όλων γάτου και ποντικού και ότι μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την καριέρα της.

Η παγκόσμια κυκλοφορία της ταινίας «Tom & Jerry» αναμένεται στις 5 Μαρτίου 2021.

Η αρχική σειρά έχει κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερου Φιλμ Μικρής διάρκειας (κινούμενα σχέδια) επτά φορές, έχοντας μαζί με τα Silly Symphonies της εταιρείας παραγωγής Γουώλτ Ντίσνεϋ, τα περισσότερα Όσκαρ για ταινία κινουμένων σχεδίων.

Οι Τομ και Τζέρι έχουν ένα παγκόσμιο κοινό που αποτελείται από μικρούς και μεγάλους, και θεωρείται ως μία από τις πιο διάσημες και μακροβιότερες αντιπαλότητες στον αμερικάνικο κινηματογράφο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας