Γιατρός προειδοποιεί: «Αυτές θα είναι οι τελευταίες σας στιγμές αν δεν φοράτε μάσκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας γιατρός από τις ΗΠΑ στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό και τη σημασία της τήρησης των μέτρων. Το βίντεό του είναι γροθιά στο στομάχι.

Αφού ενημέρωσε μια οικογένεια ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο πέθανε από τον Covid-19, ο Δρ. Ken Remy αισθάνθηκε υποχρεωμένος να στείλει ένα μήνυμα προς όλους τους πολίτες, τονίζοντας τη σημασία της τήρησης των μέτρων κατά του κορονοϊού και το πόσο κρίσιμο είναι να φοράει κανείς μάσκα, να κρατά αποστάσεις και να πλένει τα χέρια του.

Παράλληλα, ο Δρ. Remy, που εργάζεται καθημερινά σε ΜΕΘ και μέχρι στιγμές έχει διαχειριστεί πάνω από 1.000 ασθενείς με Covid-19 στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο St. Louis, ακούει ολοένα και περισσότερους πολίτες να ισχυρίζονται ψευδώς ότι η χρήση μάσκας είναι αναποτελεσματική στην πρόληψη για τον κορονοϊό και να λένε ότι δεν φοβούνται τον ιό επειδή η πιθανότητα θανάτου είναι χαμηλή.

Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα και να υπογραμμίσει τη σοβαρότητα της πανδημίας, ο γιατρός δημιούργησε ένα βίντεο, στο οποίο προσομοιώνει έναν ασθενή με κορονοϊό που είναι διασωληνωμένος και παρουσιάζει ποιες θα ήταν οι τελευταίες στιγμές του προτού πεθάνει. Στο βίντεο, ο Δρ. Remy κρατά ένα λαρυγγοσκόπιο και έναν αναπνευστικό σωλήνα που χρησιμοποιείται κατά τη διασωλήνωση των ασθενών και λέει:

«Ελπίζω οι τελευταίες στιγμές της ζωής σας να μην μοιάζουν με αυτό. Επειδή αυτές θα είναι οι τελευταίες εικόνες που θα δείτε εάν δεν αρχίσουμε να φοράμε μάσκες όταν είμαστε έξω. Αυτό θα δείτε εσείς, οι γονείς σας, τα παιδιά σας. Είναι σοβαρό, σας ικετεύω».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας