Μετά τη βάρδια, στριμωγμένοι στην ουρά για το αστικό… Έτσι προστατεύουμε τους εργαζόμενους στο Πανεπιστημιακό; (ΦΩΤΟ)

Εικόνα θλιβερή, συνωστισμός το μεσημέρι της Δευτέρας στη στάση του αστικού έξω από το ΠΓΝΛ…

Θλίψη και απογοήτευση εκφράζει ο δάσκαλος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας Νίκος Μακρής με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την σημερινή εικόνα συνωστισμού, εν καιρώ κορωνοϊού, στη στάση του αστικού λεωφορείου μπροστά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εύλογη η απορία: τόσο δύσκολο είναι δηλαδή την ώρα που λήγει η μεσημεριανή βάρδια στο Πανεπιστημιακό και κατάκοποι οι εργαζόμενοι φεύγουν για να ξεκουραστούν στα σπίτια τους, να υπάρχουν δύο αστικά λεωφορεία αντί ενός για να τους μεταφέρουν χωρίς να υπάρχει ταλαιπωρία και συνωστισμός; Και δύο και τρία λεωφορεία θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικά στη διάθεση αυτών των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά μάχη με την πανδημία!

Δείτε το σχόλιο του εδώ:

 

Μάλιστα σε site που γράφουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο αναφέρουν ότι σταμάτησαν το συγκεκριμένο λεωφορείο το μεσημέρι της Δευτέρας για 20 λεπτά ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Δείτε το κείμενο όπως ανέβηκε:

«Αρκετα Συναδελφοι!!!Αυτο ειναι καταντια!! Να περιμενεις απο τις 3 και τελικα να φευγεις στις 4 και να σε πηγαινουν κι απο το κοιμητηριο…Και να κινδυνευεις με τοσο κοσμο να κολλησεις για να σου λενε κολλησες απο αλλου…Σημερα καναμε παυση του συγκεκριμμενου λεωφορειου για 20 λεπτα προς ενδειξη διαμαρτυριας…Αυριο αυτο πρεπει να τελειωσει…»

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται κινητοποίηση επί του θέματος από το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Μακάρι να μην ξαναδούμε τέτοιες εικόνες!

Β.Β.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας