Απίστευτη καταγγελία: Έδωσαν σε δόκιμους αστυφύλακες ληγμένα τρόφιμα – Άλλαξαν και τις ημερομηνίες!

Τι καταγγέλλουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στην ανακοίνωσή τους, την οποία απέστειλαν και τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας.

Ληγμένα φαγητά σε δόκιμους αστυφύλακες στην σχολή αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν ως γεύμα σύμφωνα με καταγγελία της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία που κοινοποιήθηκε στον υπουργό προστασίας του Πολίτη, κύριο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Όπως μάλιστα καταγγέλουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, «βρέθηκαν τρόφιμα τα οποία δόθηκαν προς κατανάλωση με ληγμένη ημερομηνία λήξης άλλα και με επικολλημένη νέα, πάνω στην παλιά, ημερομηνία λήξης, κάποια εκ των οποίων καταναλώθηκαν αφού δεν εντοπίστηκαν εγκαίρως».

Όπως τονίζουν μάλιστα, «Μιλάμε ότι η ανευθυνότητα δεν έχει τέλος και αυτό είναι απορία μιας ιδιότυπης ασυλίας που έχουν κάποιοι στην Σχολή Αξιωματικών αφού πιστεύουν ότι η πολιτική συγκυρία λειτουργεί ως ασπίδα για κάθε είδους «αστοχία» και παράλειψη.

«Είναι απορίας άξιο» καταλήγει η ανακοίνωση, «ότι η Διοίκηση της Σχολής δεν ενημέρωσε ως όφειλε αποκρύβοντας τόσο από τον Ακαδημιάρχη Υποστράτηγο κ. Αϊβαζίδη Αβραάμ όσο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για το μείζων αυτό θέμα αφού αμφότεροι ενημερώθηκαν από την Ένωση μας».

Πηγή: newpost

Δείτε επίσης

Βρείτε μας