«Χαζοπαππούς» ο Κώστας Τζανακούλης! Γεννήθηκε το πρώτο του εγγόνι στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, ο Κωνσταντίνος φυσικά…

Έναν ξεχωριστό ρόλο αναλαμβάνει από σήμερα ο πρώην δήμαρχος Λαρισαίων, αυτόν του παππού!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ώρες ο Κώστας Τζανακούλης μετά τη γέννηση του πρώτου του εγγονού. Ο γιος του Γιώργος Τζανακούλης έγινε πατέρας, με την σύζυγο του Λένα να φέρνει στη ζωή σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Και όπως είναι φυσικό όλη η οικογένεια Τζανακούλη έχει ξετρελαθεί με το χαρμόσυνο γεγονός της έλευσης του νεογέννητου Κωνσταντίνου… Εννοείται φυσικά ότι θα πάρει το όνομα του παππού Κώστα Τζανακούλη!

Εμείς από το Τι Νέα Λάρισα; ευχόμαστε ολόψυχα στους νέους γονείς και γενικά την οικογένεια να τους ζήσει το μωράκι τους, πάντα γερό και καλότυχο να είναι. Να έχετε μια ευτυχισμένη ζωή όλοι μαζί!

ΥΓ: Και ποιος ξέρει, ίσως σήμερα να γεννήθηκε ένας μελλοντικός δήμαρχος Λαρισαίων… Τι, μόνο οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου και το Μητσοτακέϊκο; Επεκτείνεται και το Τζανακουλέϊκο! Κι αφού ο υιός Γιώργος δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να μπει στην πολιτική, μπορεί σε καμιά σαρανταριά χρόνια να ακολουθήσει τα χνάρια του παππού ο εγγονός Κωνσταντίνος Τζανακούλης…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας