Ο Θανάσης πήρε το όπλο του… Μαμάκος «καρφώνει» δημοτική αρχή Καλογιάννη – Δείτε γιατί (ΦΩΤΟ)

Τα τύμπανα της αντιπολίτευσης άρχισε να χτυπά και ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα Μπροστά»… Με ανάρτηση στη σελίδα του στο FB ο Θανάσης Μαμάκος κάνει λόγο για εμμονική και αλαζονική αντίληψη του τρόπου διαχείρισης των υποθέσεων του δήμου Λαρισαίων από τη δημοτική αρχή Καλογιάννη.

Αφορμή για την κοφτερή κριτική του δίνει το… άκυρο που έριξε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, για αποτέλεσμα διαγωνισμού όσον αφορά στην ανάθεση μελέτης του έργου πλήρους ανακατασκευής των χώρων του ΕΘΙΑΓΕ στη συνοικία Αβέρωφ.

Ο Μαμάκος λοιπόν που προ διμήνου στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Λαρισαίων είχε καταψηφίσει (μαζί με Τζατζάκη – Δρυστέλλα) επισημαίνοντας τις πλημμέλειες της διαδικασίας που επέλεξε η δημοτική αρχή, δικαιώθηκε πανηγυρικά τώρα που ακυρώθηκε η συγκεκριμένη απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας. Και φυσικά δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» του στη δημοτική αρχή για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις υποθέσεις του δήμου Λαρισαίων…

Κι αφού αποφάσισε και ο Θανάσης να… πάρει το όπλο του για τα καλά, σκούρα για τον Καλογιάννη τα πράγματα!

Δείτε την ανάρτηση Μαμάκου:

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας