Συλλυπητήρια Κώστα Κολλάτου για τον θάνατο του Γιώργου Γαγάρα

Σε δήλωσή του για τον θάνατο του Γιώργου Γαγάρα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Κώστας Κολλάτος αναφέρει:

«Όσοι συνδιαλέγοταν και συναστρέφονταν με τον Γιώργο γνωρίζουν ότι ήταν ένας λιτός
άνθρωπος που δεν επιθυμούσε τις υπερβολές και τα μεγάλα λόγια.
Ένας φιλήσυχος άνθρωπος, λάτρης του τοπικού πολιτισμού και της παράδοσης, αγαπούσε υπερβολικά τη γενέτειρα του τη Ραψάνη.

Ο Γιώργος Γαγάρας ενεργό μέλος της κοινωνίας και του Δήμου μας, διατελώντας και πρόεδρος τού Μορφωτικού Συλλόγου Ραψάνης, υπήρξε ένα άτομο με πολλές ανησυχίες που συνέβαλλε καθοριστικά στην εμπέδωση του τοπικού πολιτισμού καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Με χαμόγελο, διάθεση για προσφορά και πάθος με ότι καταπιανόταν άφησε το αποτύπωμα του στα τοπικά πολιτιστικά-πολιτισμικά δρώμενα.
Υπηρέτησε ακούραστα αλλά κυρίως μΕ μεράκι και πάθος τα κοινά και τον πολιτισμό δείχνοντας στην πράξη τι σημαίνει εθελοντισμός, συμμετοχή, συνεργασία και προσφορά.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
Δέσμευση μας η συνέχιση του έργου που οραματιζόταν πάντα ,το μελλοντικό Λαογραφικό Μουσειο Ραψάνης, στο παλιό κτίριο του Γυμνασίου Ραψάνης που ανακαινίσαμε πρόσφατα.
Φέρει την προσωπική του σφραγίδα και πρόταση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι όταν ολοκληρωθεί να αφιερωθεί στη μνήμη του.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια σου .
Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας