Στην αντεπίθεση η αντιπολίτευση του δήμου Αγιάς για τις μάσκες που χρυσοπληρώνει ο δήμος! Τα ερωτήματα για την απευθείας ανάθεση και την εταιρεία…

6,60 ευρώ η κάθε μάσκα, δηλαδή για 1.000 τεμάχια πληρώνουν (με το ΦΠΑ) οι του δήμου Αγιάς… 7.000 ευρώ!

Αμείλικτα τα ερωτήματα από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγιάς προς τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα για το κόστος της αγοράς των μασκών με απευθείας ανάθεση αλλά και την «αδυναμία», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, του δημάρχου στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Νέα Εποχή» του δήμου Αγιάς για το θέμα με την απόφαση Δημάρχου για την απ’ ευθείας ανάθεση προς αγορά μασκών από τον Δήμο Αγιάς:

«Έχει περάσει περίπου ένα 24ωρο  εκκωφαντικής σιωπής του Δημάρχου Αγιάς σχετικά με το κόστος αγοράς των μασκών του Δήμου. Μάσκες σε τιμή χονδρικής προς 6.6€η μία + ΦΠΑ, την περίοδο που άλλοι δήμοι τις προμηθεύονταν με τα μισά ή λιγότερα χρήματα. Μάλιστα αντί να απαντώνται ερωτήματα, γεννιούνται νέα όπως τα παρακάτω:

  1. Με ποια γνώμη/συμβουλή/γνωμάτευση ειδικού ο Δήμαρχος Αγιάς προχώρησε στην απόφαση απ’ ευθείας ανάθεσης σε μια εταιρεία. Κι αυτό, από την στιγμή που όπως έγινε γνωστό, γιατρός εργασίας άλλου Δήμου φέρεται να αποφάνθηκε ότι οι συγκεκριμένες μάσκες της συγκεκριμένης εταιρείας δεν είναι κατάλληλες για αυτόν τον σκοπό.
  2. Που οφείλεται η τόση αδυναμία του Δημάρχου Αγιάς προς την συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να της έχει αναθέσει πλήθος απευθείας αναθέσεων (από μάσκες για την πανδημία μέχρι καθαρισμούς αντιπυρικών ζωνών στο καταχείμωνο)  από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της και σχεδόν από κάθε θέση την οποία κατέχει (Δήμος Αγιάς, Σύνδεσμος Ιαματικών πηγών);  Συνδέει κάτι  τον  Δήμαρχο Αγιάς με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας;»

Αναμένουμε τις απαντήσεις με ενδιαφέρον.

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Εποχής»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΙΑΣ

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα βγήκε πρώτα στη δημοσιότητα μέσα από το Τι Νέα Λάρισα; για να ακολουθήσουν ανάλογα δημοσιεύματα και από άλλα μέσα ενημέρωσης…

ΙΔΟΥ…

Δείτε επίσης

Βρείτε μας