Η Kim Kardashian «παγώνει» τα σόσιαλ μίντια της για να σταματήσει την εξάπλωση του μίσους

Μέσα από τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια, η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναλάβει δράση όσον αφορά στη διαδικτυακή παραπληροφόρηση που «χωρίζει στα δυο την Αμερική», «παγώνοντας» τους.

«Λατρεύω το ότι μπορώ να συνδέομαι μαζί σας απευθείας μέσω Instagram και Facebook, αλλά δε μπορώ να κάτσω και να παραμείνω σιωπηλή, ενόσω αυτές οι πλατφόρμες συνεχίζουν να επιτρέπουν την εξάπλωση του μίσους, της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης – που δημιουργούνται από ομάδες που σπέρνουν διχόνοια και θέλω να χωρίσουν στα δυο την Αμερική – μόνο και μόνο για να αναλάβουν δράση αφού κόσμος χάσει τη ζωή του. Η παραπληροφόρηση που υπάρχει στα σόσιαλ μίντια έχει σοβαρό αντίκτυπο στις εκλογές μας και υπονομεύουν τη δημοκρατία μας. Παρακαλώ ελάτε μαζί μου αύριο, που θα “παγώσω” τους λογαριασμούς μου στο Instagram και το Facebook για το #StopHateForProfit», έγραψε η Kim.

Ουσιαστικά η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας αποφάσισε να σταματήσει οποιαδήποτε δραστηριότητα στα προφίλ της στο πλαίσιο της εκστρατείας #StopHateforProfit που οργανώθηκε από ακτιβιστές πολιτικών δικαιωμάτων. Και δεν είναι η μόνη, καθώς ένα σωρό ακόμη διάσημοι έχουν συμφωνήσει να πάρουν μέρος στο μποϊκοτάζ. Μεταξύ αυτών, οι Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Katy Perry και Jennifer Lawrence. Για την Kardashian πάντως, αφορμή για να συμμετάσχει αποτέλεσε ο σάλος που ακολούθησε μετά το λανσάρισμα της σειράς μητρότητας Skims, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει εμμονές στις έγκυες γυναίκες για τη σιλουέτα τους που λόγω εγκυμοσύνης δε θυμίζει σε τίποτα την πρότερή της κατάσταση. Η ίδια τότε, έσπευσε να εξηγήσει πως τα προϊόντα Skims δε φτιάχτηκαν για να φαίνονται πιο αδύνατες οι έγκυες, αλλά για να τις βοηθήσουν με τα επιπρόσθετα κιλά που καλούνται αναπόφευκτα να κουβαλούν.

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας