Μεγάλη προσφορά για μαθητές και αθλητές από το Animus – Τεστ αντισωμάτων Covid-19

Επιστροφή στα θρανία και στις αθλητικές δραστηριότητες με ασφάλεια και καλή διάθεση

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και η επιστροφή στα θρανία και στις αθλητικές δραστηριότητες είναι προ των πυλών. Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Πολυιατρείο της Κεντρικής Ελλάδας, το «Animus Πολυιατρείο» ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης Ελληνικής οικογένειας αλλά και στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται από την πανδημία του Covid -19 προσφέρει για όλο τον μήνα Σεπτέμβριο ένα πλήρη Προσχολικό – Προαθλητικό έλεγχο στην μοναδική τιμή των 50 ευρώ!

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο «Animus Πολυιατρείο», γρήγορα και με ασφάλεια, και χαρίστε στα παιδιά σας ένα πλήρη ιατρικό έλεγχο στην μοναδική τιμή των 50 ευρώ! Η προσφορά περιλαμβάνει παιδιατρικό, καρδιολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο από καταξιωμένους ιατρούς με την χρήση του πλέον σύγχρονου ιατρο-τεχνολογικού εξοπλισμού.

Αυτή η σχολική χρονιά ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για όλους τους μαθητές. Η επιστροφή στα θρανία και στον αθλητισμό γίνεται με ασφάλεια,  καλή διάθεση και έλεγχο της υγείας με την μοναδική προσφορά του «Animus Πολυιατρείου» στο κέντρο της Λάρισας, εύκολα και οικονομικά.

Και προαθλητικός έλεγχος για τους αθλητές

Ο προαθλητικός έλεγχος κρίνεται απαραίτητος για όλους τους αθλούμενους, ακόμη και αν δεν υπάρχει διαπιστωμένο ιατρικό ιστορικό παθολογικών καταστάσεων που να απαιτεί παρακολούθηση. Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Πολυιατρείο της Κεντρικής Ελλάδας, το «Animus Πολυιατρείο»δημιούργησε δυο ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων για παιδιά και ενήλικους, σε προνομιακές τιμές, για τη συμμετοχή τους με ασφάλεια σε αθλητικές δραστηριότητες.

Basic προαθλητικόςέλεγχος  30€

  • Καρδιογράφημα
  • Καρδιολογική εκτίμηση
  • Παθολογική εκτίμηση

Full προαθλητικός έλεγχος 80€

  • Καρδιογράφημα
  • Triplex καρδιάς
  • Παθολογική εκτίμηση
  • Οφθαλμολογική εκτίμηση
  • (test κοπώσεως -καρδιοαναπνευστική κόπωση αν κριθεί απαραίτητο για υψηλού επιπέδου αθλητισμό, με κόστος 120€)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους έως και 31/10/20

Μοναδική διπλή εξασφάλιση για τους μελλοντικούς κατόχους του προγράμματος Υγείας ANIMUS κατά του COVID-19

Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα θωρακίζει την υγεία σας και κατά του covid-19,  με τις ακόλουθες μοναδικές υπηρεσίες:

α) Test αντισωμάτων (Igg, IgM) για διαρκή έλεγχο πιθανής λοίμωξης από τον covid-19

β) Άμεση δυνατότητα Πιστοποιημένου μοριακού test ανίχνευσης του covid-19  με παράδοση αποτελεσμάτων Αυθημερόν και χωρίς καμία ταλαιπωρία.

*Η ανωτέρω προσφορά αφορά και όσους από τους υφιστάμενους κατόχους του Προγράμματος Υγείας ANIMUS προχωρήσουν άμεσα σε ανανέωσή του.

ANIMUS A.E
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ
Σκαρλάτου Σούτσου 1
2411 803 300

Δείτε επίσης

Βρείτε μας