1 νέο κρούσμα κορωνοϊού στη Λάρισα το τελευταίο 24ωρο

Σύμφωνα με το δελτίο Ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid 19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από  11/9/2020 ώρα 14:00  έως 12/9/2020 ώρα 14:00 καταγράφηκαν 4 συνολικά κρούσματα στη Θεσσαλία, εκ των οποίων 1 στη Λάρισα και 3 στα Τρίκαλα. Αναλυτικά:

 

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  3 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 3 κρούσματα προσήλθαν και εξετάστηκαν μετά από συμπτωματολογία ,  δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια και ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων

 

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Το κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας