«Ο φοιτητής μας»! Καμαρώνει και δικαιολογημένα ο Μάξιμος για τον γιο του… (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, βλέποντας τον γιο του, Παντελή, να εισάγεται στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

Μάλιστα ο βουλευτής, μέσα από την ανάρτησή του στο Facebook παρουσίασε όλα τα οικογενειακά… «ευτράπελα» σήμερα το πρωί, με τον ίδιο να καμαρώνει και δικαιολογημένα για την επιτυχία του γιου του, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που πέτυχαν τους στόχους τους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο φοιτητής μας! Στην πρώτη του επιλογή. Στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Η Λίζα μπαίνοντας από τις 8 το πρωί στο σύστημα για να δει τα αποτελέσματα το… κράσαρε! Ελληνίδα μάνα! Ο παππούς Παντελής κέρασε όλο το καφενείο για τον συνονόματο εγγονό.

Να είναι καλότυχος και ευτυχισμένος στη ζωή του! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πέτυχαν σήμερα τους στόχους τους! Και όσα δεν τα κατάφεραν να ξέρουν ότι η ζωή είναι αγώνας διαρκείας και δεν το βάζουμε ποτέ κάτω! Καλή πρόοδο σε όλους»!

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας