Ρέα Τουτουνζή: Δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί

Για την συνειδητή της απόφαση να μην κάνει παιδί μίλησε σε συνέντευξή της η Ρέα Τουτουνζή. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στην απώλεια της μητέρας της την οποία έχασε όταν ήταν πολύ μικρή.

Χρειάστηκε να εξηγήσει στον σύζυγό της Γιώργο Ματζούκη την απόφαση να μην κάνει παιδί; «Όχι, ευτυχώς ήταν κάτι στο οποίο είμαστε κι οι δύο στην ίδια «σελίδα» επί του θέματος. Υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα κι όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε τα ίδια.

Επειδή η κοινωνία μας μας έχει πλασάρει μια συγκεκριμένη κατάσταση και πορεία ζωής, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό για όλους. «Παντρέψου, κάνε παιδιά», «Έκανες ένα παιδάκι, κάνε και δεύτερο»… Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Η ζωή είναι δική σου και πρέπει να την ζεις όπως γουστάρεις, όπως αρμόζει σ’ εσένα για να είσαι ευτυχής. Δεν σημαίνει ότι δεν αγαπώ τα παιδιά, απλά θεωρώ ότι δεν είμαι φτιαγμένη για να μεγαλώσω ένα παιδί.

Θεωρώ πιο έντιμο να το πεις αυτό, ξεκάθαρα και ειλικρινά, παρά να κάνεις ένα παιδί γιατί πρέπει και μετά να είσαι δυστυχής ή να κάνεις τη ζωάρα σου και να το «παρκάρεις» κάπου. Έχω πολλά παραδείγματα στο μυαλό μου, δεν είναι ωραίο, είναι θλιβερά, είναι κρίμα από τον Θεό, γιατί τα παιδάκια τραβάνε όλο το… μανίκι κι είναι αμαρτία».

Στη συνέχεια, η πρώην Σταρ Ελλάς εξομολογήθηκε και το γεγονός που τη συγκλόνισε και καθόρισε τη ζωή της: «Η απώλεια της μητέρας μου στα 12 μου χρόνια, αλλά πια μεγάλωσα… Δεν έχω κάτι που μ’ έχει πάει πάτο. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό με τον κορωνοϊό, που μ’ έχει τρομάξει και δεν το κρύβω. Δεν ξέρουμε τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσουμε, όχι πάτο, αλλά μου προκαλεί ανασφάλεια και φοβάμαι!», είπε στο περιοδικό Λοιπόν.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας