Οι μάσκες της Larisa Face Cover «έφτασαν» Αμερική! – Σε λίγες μέρες «βάζει μπρος» τις μηχανές η δεύτερη μονάδα παραγωγής στη ΒΙ.ΠΕ Λάρισας

Τα νοσοκομεία της Βοστώνης εξοπλίζονται με μάσκες από τη Λάρισα, και το προξενείο της Βοστώνης με ανάρτησή του στα social media, ευχαριστεί τη βιομηχανία παραγωγής χειρουργικών μασκών μιας χρήσης Larisa Face Cover για τις προστατευτικές μάσκες που θωρακίζουν και το προσωπικό του Προξενείου, σημειώνοντας παράλληλα πως θα συνδράμει ενεργά στην προσπάθεια της εταιρίας να εξάγει το προϊόν της στο εξωτερικό και στην Αμερική.

Μέσω του Προξενείου λοιπόν έγιναν οι πρώτες παραγγελίες για όλες τις δομές υγείας της Βοστώνης, κι αυτό φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του tinealarissa.gr, η εταιρία επιδιώκει η Αμερική να είναι μία από τις χώρες – βασικούς πελάτες της.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η παραγωγή μασκών και στη δεύτερη μονάδα της εταιρίας, που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ένα από τα δύο μηχανήματα της μονάδας θα έχει τη δυνατότητα να παράγει σε ένα λεπτό, 600 χειρουργικές μάσκες με ασφάλεια φίλτρου άνω του 98%.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας