ΑΕΛ: 10 χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη Μπαχράμη

Με ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ θυμήθηκε τον Παναγιώτη Μπαχράμη που φόρεσε τη βυσσινί φανέλα κι έφυγε από τη ζωή πριν 10 χρόνια. Αναλυτικά:

«Ο Παναγιώτης Μπαχράμης ήταν ένας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με την επάνοδο και την εδραίωση της ΑΕΛ στην Α’ Εθνική στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου του 2007 και την επανεμφάνισή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Περισσότερο όμως από αυτό το επίτευγμα, συνδέθηκε με τις καρδιές των Λαρισαίων φιλάθλων. Αγάπησε τη Λάρισα και αγαπήθηκε πολύ από όλους μας. Όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία και την προσφορά του στην ομάδα, αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του, τη νοοτροπία του και το ήθος του. Ανήκει στο κλειστό κλαμπ των αγαπημένων της εξέδρας, από τις ενέργειες του στο χορτάρι, από το τέρμα που κάθισε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, από τον πανηγυρισμό του και από την παρουσία του στην πόλη.

Ανήκει όμως και στο κλαμπ αυτών που χάθηκαν νωρίς, ξαφνικά και άδικα από κοντά μας. Σαν σήμερα με τραγικό τρόπο.

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από εκείνη την ημέρα που η θλιβερή είδηση του χαμού του πάγωσε όλους τους Λαρισαίους. Όμως ακόμα και 100 χρόνια να περάσουν το όνομα του Παναγιώτη θα μνημονεύεται. Δεν θα τον ξεχάσει ποτέ η ΑΕΛ και ο κόσμος της, θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

ΠΑΕ ΑΕΛ: Δεν ξεχνιέται ο Παναγιώτης…

Ανακοίνωση όμως εξέδωσεη και η ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέροντας τα εξής: «Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια. Ένα δάκρυ και μία μεγάλη επουράνια αγκαλιά για τον Παναγιώτη Μπαχράμη, είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να καταθέσουμε σήμερα.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η μορφή του ξαναγυρίζει δίπλα μας. Δεν ξεχνιέται ο Παναγιώτης, καθώς τούτη η ομάδα και ο υπέροχος κόσμος της, τον έκλεισαν για πάντα στην καρδιά τους».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας