Ανάστατοι οι Λαρισαίοι επαγγελματίες για το λουκέτο τα μεσάνυχτα: «Χωρίς λογική η απόφαση, καταστρέφονται επιχειρήσεις»

Αιφνιδιασμένοι δηλώνουν οι επαγγελματίες εστίασης στη Λάρισα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης που τίθεται σε ισχύ από απόψε και προβλέπει να κλείνουν τα μεσάνυχτα μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Ο ταμίας του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας κ. Κώστας Νούσιος, μιλώντας στο tinealarissa.gr, έκανε λόγο για μια απόφαση που στερείται λογικής, σημειώνοντας πως ο κλάδος «δέχεται» για άλλη μια φορά ένα σοβαρό πλήγμα, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο κ. Νούσιος έκανε λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά στη λήψη της απόφασης, καθώς κλείνουν καταστήματα σε συγκεκριμένες περιοχές, τονίζοντας παράλληλα πως οι καταστηματάρχες εξετάζουν πλέον το πώς θα αντιδράσουν, καθώς θεωρούν δεδομένο ότι η απόφαση αυτή θα έχει καταστροφική επίπτωση στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Σημειώνεται επίσης πως ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο, προκειμένου οι καταστηματάρχες να δουν τι μπορούν να κάνουν από εδώ και στο εξής, με τον κ. Νούσιο να σημειώνει πως για την ώρα οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας