Λαμία: Αρνητικά τα πρώτα τεστ μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο Μεταγωγών

Συναγερμός σήμανε χθες στο τμήμα Μεταγωγών στη Λαμία, καθώς ένας 19χρονος Πακιστανός κρατούμενος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τα έξι πρώτα τεστ που έγιναν σε αστυνομικούς βγήκαν αρνητικά, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα σε άλλα 35. Για λόγους πρόληψης τα συγκεκριμένα δείγματα δόθηκαν κατά προτεραιότητα στο ΕΚΕΑ, ενώ ακολούθησε ο έλεγχος από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι οι έλεγχοι αφορούν 32 αστυνομικούς και έξι υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, καθώς και 6 κρατουμένους, μεταξύ των οποίων και οι δύο Πακιστανοί κρατούμενοι – ο 19χρονος και ο συγκρατούμενος ομοεθνής του που βγήκε αρνητικός – ως δεύτερο τεστ επαλήθευσης.

Μαζί με τα έξι τεστ από τη ΔΑ Φθιώτιδας, το Νοσοκομείο Λαμίας είχε στείλει στο ΕΚΕΑ κι άλλα εφτά τεστ (σύνολο 13) τα οποία όλα γύρισαν αρνητικά.

Το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Τμήμα Μεταγωγών και σε όλο το κτίριο ενώ όσοι επισκέπτονται το Αστυνομικό Μέγαρο πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας