Αναβολή σε εκδήλωση στη Ραψάνη

Η σημερινή εκδήλωση εγκαινίασης της έκθεσης αρχαιολογικής φωτογραφίας «Μνήμης Ψήγματα» στο Μουσείο Οίνου και Άμπελου Ραψάνης, αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών και μεταφέρεται στο ίδιο σημείο, την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 20:00.

Η εν λόγω έκθεση αποτελεί έργο του Λεωνίδα Π. Χατζηαγγελάκη, Αρχαιολόγου και Επίτιμου Εφόρου Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟ, σε συνδιοργάνωση του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας «Ξενώνας Ραψάνης» και του Συλλόγου Φίλων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας, και δίνει έμφαση σε μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Θεσσαλίας.

Η παρουσίαση της έκθεσης προσεγγίζει και ανιχνεύει με εικαστική διάσταση ορισμένα μνημεία και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος από τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Θεσσαλίας, ήτοι της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και του Μαγνησίας. Στα εγκαίνια θα μιλήσει ο ίδιος ο εκθέτης για τον ρόλο της αρχαιολογικής φωτογραφίας ως τεκμηριωτικού υλικού της αρχαιολογικής έρευνας αλλά και ως καλλιτεχνική έκφραση.

Η έκθεση θα παραμείνει στο χώρο έως και 23 Αυγούστου, με δυνατότητα επίσκεψης κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, στο 6981908700 (Έρση Ρουμελιώτη).

Δείτε επίσης

Βρείτε μας