Σάκης Ρουβάς: Έτοιμος για κατάδυση στο υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλά έχουν ήδη γραφτεί και ειπωθεί για το μοναδικό και υπέροχο υποβρύχιο μουσείο της Αλοννήσου το οποίο ανοίγει την 1η Αυγούστου για το κοινό με λαμπρούς προσκεκλημένους στα εγκαίνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Σάκης Ρουβάς.

 

Ο γνωστός για την αγάπη του στα σπορ, τραγουδιστής, είναι επίσημος καλεσμένος στο νησί της Αλοννήσου, από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, προκειμένου «βουτήξει» στα εγκαίνια του πρώτου υποβρύχιου μουσείου στην Ελλάδα.

Έτσι, αύριο, στις 11 το πρωί, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ο Κώστας Αγοραστός και ο Σάκης Ρουβάς, με τη συνοδεία δυτών, τόσο από ελεύθερους ερασιτέχνες δύτες, αλλά και από καταδυτικά κέντρα, θα βουτήξουν σε βάθος 25 μέτρων και οι δυο τους, θα κόψουν την κορδέλα, του περίφημου ναυαγίου, που είναι το αρχαιότερο επισκέψιμο, εμπορικό ναυάγιο, στον κόσμο, που βυθίστηκε το 425 π.Χ.

Στο νησί βρίσκονται πλήθος δημοσιογράφων και το newsit.gr, με την Μάγδα Τσέγκου, είναι εκεί και θα σας μεταφέρει εντυπωσιακές εικόνες, τόσο από την ξηρά, όσο και υποθαλάσσια.

Βρεθήκαμε και στην άφιξη του Σάκη Ρουβά με θαλάσσιο ταξί στο νησί και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά φωτογραφίες και βίντεο.

 

Πηγή: newsit.gr 

Βρείτε μας