Η απρόσμενη “επίθεση” που δέχτηκε η Ελένη Ράντου για μια ανάρτησή της

Η Ελένη Ράντου ανήκει σε αυτούς που απολαμβάνουν να μοιράζονται πράγματα με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Αυτό κάποιες φορές έχει και ένα κόστος: να λογοκριθεί. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε μια φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός από την παραλία που έκανε τις βουτιές της κάτω από την οποία σχολίασε: «Απόλαυση για πάρτη μας φέτος χωρίς τουρίστες».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι δείχνει μια χαρά που δεν αρμόζει σε αυτή την κρίσιμη εποχή για τον τουρισμό. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που μια ανάρτηση της Ελένης Ράντου είτε εμπεριέχει σχόλιο είτε όχι γίνεται αντικείμενο αντιπαράθεσης.

«Φαντάσου να έχεις παράσταση και να εύχομαι να τη δω μόνος για να την απολαύσω……αυτό είπες αν δεν το κατάλαβες…..» αναφέρει ένα από τα σχόλια που δέχτηκε.

Σε άλλο σχόλιο γράφει: «Προφανώς εσείς έχετε λύσει το οικονομικό πρόβλημα της ζωής σας… Σκεφτείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απ τον τουρισμό και φέτος έμειναν χωρίς δουλειά κ έχουν παιδιά να μεγαλώσουν. Σήμερα για μένα είστε λάθος!»

Βέβαια, υπήρχαν και οι ψύχραιμες φωνές που την υπερασπίστηκαν. «Όλοι εσείς που πέσατε να τη φάτε, χαλαρώστε λίγο! Είπε σαν άνθρωπος η γυναίκα ότι καταευχαριστήθηκε τη θάλασσα χωρίς βαβούρα! Ήμαρτον πια- ψάχνετε αφορμές για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Ελευθερία λόγου κι αν σας αρέσει!!! Ρώτησε κανένας πόσοι έμειναν άνεργοι όταν έκλεισαν τα θέατρα και οι χώροι ψυχαγωγίας; Εκεί δεν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικογένειες;» αναφέρει μια από τις διαδικτυακές της φίλες.

«Πραγματικά στεναχωριέμαι που είμαστε Έλληνες και έχουμε τόσο κατανοητή γλώσσα και κάποιοι να τα παρερμηνεύουν όλα…. Μια απόλαυση της στη θάλασσα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας η Ελένη …αυτό ειναι όλο….γιατί πρέπει να το υπεραναλύετε τόσο πολύ και με τόσο αρνητισμό και κριτική..” γράφει σε άλλο σχόλιο.

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας