Ο Τομ Χανκς μιλά για τη μάχη με τον κορωνοϊό: Είχα απίστευτους πόνους και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα

Για τα συμπτώματα που είχε όσο καιρό πάλευε με τον κορωνοϊό μίλησε στον Guardian ο Τομ Χανκς και εξήγησε πως ήταν εντελώς διαφορετικά από της συζύγου του.

Για τη μάχη που έδωσε με κορωνοϊό, μίλησε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς που πρόσφατα έδωσε πλάσμα αίματος. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Χανκς και η 63χρονη σύζυγός του, νόσησαν από τον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία.

Μιλώντας στον Guardian περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε ο ίδιος και η σύζυγός του και τα οποία όπως είπε ήταν εντελώς διαφορετικά. Αναφερόμενος στην παραμονή του στο νοσοκομείο, ο Τομ Χανκς εξήγησε ότι αρχικά ανησυχούσε για την διάγνωσή του, λόγω των υποκείμενων συνθηκών υγείας: «Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, είπα: “Είμαι 63 ετών, έχω διαβήτη τύπου 2, έχω ένα στεντ στην καρδιά μου. Είμαι περίπτωση κόκκινης σημαίας;”. Όσο όμως οι θερμοκρασίες μας δεν ανέβαιναν και οι πνεύμονες μας δεν γέμιζαν με κάτι που έμοιαζε με υγρό, δεν ανησυχούσαν».

«Δεν είμαι από αυτούς που ξυπνούν το πρωί αναρωτιούνται αν θα δουν το τέλος της ημέρας ή όχι. Είμαι πολύ ήρεμος γι’ αυτό», συμπλήρωσε. Ο Τομ Χανκς επέμεινε ότι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του δεν έχουν υποστεί μακροχρόνιες επιπτώσεις από την COVID-19, αποκαλύπτοντας: «Η ταλαιπωρία μας λόγω του ιού διήρκεσε σχεδόν δύο εβδομάδες και είχαμε πολύ διαφορετικές αντιδράσεις, και αυτό ήταν περίεργο».

«Η γυναίκα μου έχασε την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης, είχε σοβαρή ναυτία, είχε πολύ υψηλότερο πυρετό από ό, τι εγώ. Εγώ απλώς είχα άσχημους πόνους στο σώμα, ήμουν πολύ κουρασμένος όλη την ώρα και δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σε τίποτα για περισσότερο από περίπου 12 λεπτά. Αυτό το τελευταίο κομμάτι μοιάζει κάπως με τη φυσιολογική μου κατάσταση όπως και να ’χει», εξήγησε.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας