Αστυνομικός έπιανε το στήθος γυναίκας κατά τη διάρκεια της σύλληψής της – Κατακραυγή για σεξουαλική επίθεση (BINTEO)

Ένας αστυνομικός που βιντεοσκοπήθηκε κατά τη σύλληψη μιας γυναίκας σε μια διαμαρτυρία κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση αφού εμφανίστηκε να αγγίζει επανειλημμένα τα στήθη της.

Η γυναίκα ακούγεται ότι ζητάει να την ψάξει μια γυναίκα αστυνομικός, αλλά αυτό φαίνεται να ενοχλεί τον αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να τη θωπεύει ξανά.

Στο σύντομο κλιπ, ο αστυνομικός φαίνεται να βάζει τα χέρια του πάνω από το στήθος της δύο φορές και η γυναίκα λέει επανειλημμένα «Θέλω γυναίκα αστυνομικό».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που μαγνητοσκοπεί το περιστατικό μπορεί να ακουστεί να φωνάζει «μην την αγγίζεις έτσι» και «βγάλε τα χέρια σου από αυτήν».

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Twitter από τον @_SJPeace_, έναν ακτιβιστή πολιτικών δικαιωμάτων για Πακιστάν-Αμερική που εδρεύει στο Ντιτρόιτ, ο οποίος εκδιώχθηκε κάποτε από ένα ράλι του Τραμπ.

Ισχυρίστηκε: «Αυτό είναι σεξουαλική επίθεση, πολύ απλά. Ζητήστε δικαιοσύνη για αυτήν τη γυναίκα. Αυτό είναι εξωφρενικό».

Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe, η γυναίκα ονομάζεται Linda Nuno, η οποία ήταν σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε προσωπική σχέση με τον αξιωματικό στο βίντεο, αν και δεν είναι σαφές εάν υπάρχει κάποια βάση σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Δείτε από το 0:57 και μετά:

Το Αστυνομικό Τμήμα του Όστιν εξέδωσε δήλωση που αναφέρεται στη γυναίκα ως Rosalinda Nuno Trevino.

Στη δήλωση ισχυρίζεται ότι η κ. Trevino συνελήφθη για «πολλαπλές επικίνδυνες παραβιάσεις της κυκλοφορίας [συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ενός κόκκινου φαναριού, της αποτυχίας προσοχής των πεζών, της ακατάλληλης χρήσης κόρνας και της μη διατήρησης μιας σίγουρης απόστασης».

Λέει επίσης ότι ο αστυνομικός ενημέρωσε την κ. Trevino ότι δεν ήταν διαθέσιμη γυναίκα αστυνομικός.

Η αστυνομική υπηρεσία ισχυρίζεται επίσης ότι ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας.

Πηγή: topontiki.gr

Βρείτε μας