Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Πήλιο με τραυματίες – Μεταφέρθηκαν σε καρότσα αγροτικού!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ στην επαρχιακή οδό Αργαλαστής – Τρικερίου, κοντά στο Τρίκερι με δύο ανήλικους τραυματίες, οι οποίοι επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Το τραγικό γεγονός είναι οτι στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου βάρδιας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ασθενοφόρο από τον Βόλο, και να φτάσει στο Χόρτο λίγο μετά τις 22.00. Μέχρι τότε, οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί στο σημείο σε καρότσα αγροτικού οχήματος!

Ο ένας νεαρός, που έχει τραυματιστεί λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, ενώ ο δεύτερος, αυτή την ώρα μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, μιλώντας στο TheNewspaper.gr καταγγέλει την στάση του Υπουργείου και την υποστελέχωση του τοπικού Κέντρου Υγείας.

«Καθιστώ υπεύθυνους όλους όσοι τόσο καιρό και παρά τα αιτήματά μας, τις επιστολές μας τόσο στην Υγειονομική Περιφέρεια όσο και στο αρμόδιο Υπουργείο, δεν έχουν φροντίσει να στείλουν οδηγό ασθενοφόρου. Ζητώ την άμεση επάνδρωση του ΕΚΑΒ στην Αργαλαστή. Έρχονται τουρίστες, ο πληθυσμός μεγαλώνει και θα θρηνήσουμε θύματα» επισημαίνει.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας