Κρήτη: Του έδωσαν την πολυπόθητη δεύτερη ευκαιρία! Θέμα συζήτησης η αποφυλάκιση του 20χρονου

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα έγινε δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης του 20χρονου που είχε κριθεί προφυλακιστέος για τις κλοπές στην περιοχή των Αρχανών, πριν από περίπου ένα μήνα. Ο 15χρονος συγκατηγορούμενος του γλίτωσε την προφυλάκιση λόγω ανηλικότητας.

Ο 20χρονος αποφυλακίστηκε χθες από το κατάστημα κράτησης νέων Αυλώνα και πλέον είναι στη δική του ευχέρεια να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνουν οι δικαστικές Αρχές. Ο νεαρός έδειξε να έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να έχει μετανιώσει ενώ επιπλέον προσκόμισε δια των συνηγόρων του έγγραφα με τα οποία απέδειξε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Οι συνήγοροι του, Φραγκίσκος Λαμπρινός και Παρασκευή Ζερβού δήλωσαν: «Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για την απόφαση της κ. Ανακρίτριας. Ο εντολέας μας ομολόγησε εξ αρχής τις πράξεις του, θα τηρήσει πιστά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν, θα εμφανιστεί κανονικά στο δικαστήριο και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να απασχολήσει ξανά τις Αρχές».

Ο 20χρονος είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει το ΕΠΑΛ, του απαγορεύεται η έξοδος από τη χώρα ενώ δύο φορές το μήνα θα παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Πηγή: cretalive.gr

Βρείτε μας