Σκάνδαλο Επστάιν: Στα χέρια της μαστροπού sex tapes που εκθέτουν ισχυρούς άνδρες

Μυστικά αντίγραφα αρκετά sex tape του Τζέφρι Επστάιν έχει στα χέρια της η Γκισλέιν Μάξουελπου μπορεί να εκθέσουν κάποιους από τους ισχυρότερους άνδρες του κόσμου, ισχυρίζεται ένας πρώην φίλος της στην Daily Mail. Η Μάξουελ συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από το FBI σε πολυτελή κατοικία στο Νιου Χαμσάιρ και κατηγορείται για σεξουαλική διακίνηση. Σύμφωνα με τον πρώην φίλο της, η φερόμενη ως «μαντάμ» του Επστάιν που τον προμήθευε με ανήλικα κορίτσια και γυναίκες και ήταν αυτή που οργάνωνε τις αποπλανήσεις, η Μάξουελ έχει στα χέρια της sex tape του Επστάιν και άλλων και θα προσπαθήσει να σώσει τον εαυτό της.

«Η Γκισλέιν πάντα ήταν πονηρή. Δεν θα έμενε δίπλα στον Επστάιν τόσα χρόνια και δεν θα είχε κάποια ασφάλεια» είπε ο φίλος της στην Daily Mail. «Είχε απόθεμα από sex tape που θα τη βοηθήσει να βγει από τη φυλακή αν οι Αρχές δεχτούν την ανταλλαγή. Έχει αντίγραφα απ’ όλα όσα έκανε ο Επστάιν. Αν η Γκισλέιν καταστραφεί θα πάρει μαζί της πολύ κόσμο» είπε ενώ η μαστροπός εικάζεται ότι έχει στα χέρια της υλικό από τις διεστραμμένες σεξουαλικές πράξεις του καταδικασμένου παιδόφιλου, με ανήλικες.

Ο ίδιος είπε ότι ο Επστάιν απολάμβανε να μαγνητοσκοπεί τον εαυτό του με νεαρά κορίτσια όπως και άλλους που έκαναν σεξ με ανήλικες. «Ήθελε να διασφαλίσει ότι είχε κάτι στο χέρι του για να κρατά τους πλούσιους και ισχυρούς άνδρες που εκμεταλλεύονταν τα αρρωστημένα «δώρα» του. Στοιχηματίζω ότι μόλις αποκαλυφθεί ότι η Γκισλέιν έχει αυτές τις μαγνητοσκοπήσεις αυτοί οι άνδρες θα αρχίσουν να τρέμουν μέσα στις ιταλικές δερμάτινες μπότες τους.

Βρείτε μας