Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη Λάρισα – Δείτε σε ποιες περιοχές

Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 5 Ιουλίου, σε περιοχές της Λάρισας, για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.

Αναλυτικά:

Κυριακή 5/7/2020

– Από ώρα 08:00 -13:00: α) Δημοτικά Διαμερίσματα Δ. Κιλελέρ: Κυπαρίσσι, Μοσχοχώρι, Ν. Περιβόλι και Αρδευτικοί πελάτες αυτών.

– Από ώρα 12:00 – 15:00 : Δημοτικά Διαμερίσματα  Δ. Κιλελέρ: α) Ζάππειο, Χάρα, Κυπάρισσος, β) Αρδευτικοί πελάτες αυτών.

– Από ώρα 07:30 – 08:30: α) Δημοτικό Διαμέρισμα Ομορφοχωρίου

– Από ώρα 08:00 -15:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Ερμού έως την οδό Ολύμπου, β) Οδός Κύπρου, από το ύψος της οδού Ερμού έως την οδό Ολύμπου, γ) οδός Ανδρούτσου, δ) Οδός Ολύμπου, από το ύψος της οδού Βενιζέλου έως την οδό Κύπρου, ε) Οδός Λαπιθών, από το ύψος της οδού Βενιζέλου έως την οδό Βύρωνος.

– Από ώρα 10:00 -12:00: Πόλη Λάρισας: α) Οδός Παιωνίου, από το ύψος της οδού Γεωργίου Καραγιάννη έως την Περιφεριακό δρόμο Λάρισας-Τρικάλων,β) Οδός Χέλμου, Αθανασούλη, Ιωλκού, Μηνά Δημάκη, Νεφέλης, Σούρλα Κωνσταντίνου, Γεωρ. Κούτρα, Γεωρ. Καραγιάννη, Βάσου Κυλίκα, γ) οδός Αργοναυτών από αρχή αυτής έως το ύψος της οδού Κολχίδος, δ) οδός Δημ. Κατσικογιάννη, Παρμενίωνος, Φιάδωνος, Ιόλου, Ευδίκου, Ηπίονος, δ) Οδός Ροδόπολις, από αρχή αυτής έως το ύψος της οδού Κολχίδος.

– Από ώρα 08:00 -15:00: Πόλη Λάρισας: α) Επιχειρήσεις κατά μήκος της ΠΕΟ Λάρισας – Αθηνών και συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις: Ford, Mercedes, Suzuki, Nissan, Εφημερίδα Ελευθερία.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας