Το πολυτελές γιοτ του Μπρους Γκρόσμαν έριξε άγκυρα στη Θεσσαλονίκη

«Όταν ρίξεις 20 εκατ. δολάρια σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, αν δεν σου αρέσουν οι γείτονες ή δεν σου αρέσει η θέα, είσαι κολλημένος σε μια γη από τσιμέντο. Αυτό εδώ, αν δεν μας αρέσουν οι γείτονές μας ή δεν μας αρέσει η θέα, το στρίβουμε και φεύγουμε», έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Μπρους Γκρόσμαν είναι ιδιοκτήτης της Arca Continental, της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας εμφιάλωσης αναψυκτικών της Coca Cola στη Λατινική Αμερική.

Το σκάφος λόγω της πανδημίας βρισκόταν ελλιμενισμένο στην Αττική, ωστόσο συνεχίζει το ταξίδι του στη χώρα μας, με επισκέψεις, το επόμενο διάστημα, στις ακτές της Βόρειας Ελλάδας.

Το Forever One είναι ένα πολυτελές γιοτ μήκους 54,7 μέτρων που κατασκευάστηκε το 2014 και κόστισε 40 εκατ. δολάρια.

Oνομάστηκε έτσι από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία προς τιμήν της γυναίκας του Έλσα. Φέρει σημαία Νήσων Κέιμαν και έχει σχεδιαστεί από τον Αργεντίνο αρχιτέκτονα ναυπηγό Horacio Bozzo και το εσωτερικό του από το Studio Massari.

Μπορεί να πιάσει μέγιστη ταχύτητα 16 κόμβων, ενώ διαθέτει μέγιστη εμβέλεια 4200 ναυτικών μιλίων στους 12 κόμβους με ιπποδύναμη 1.911 ίππων. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως οκτώ άτομα και διαθέτει 14 άτομα πλήρωμα.

Βρείτε μας