Τι λέει ο Λαρισαίος δικηγόρος Στέλιος Σούρλας που ανακάλυψε τον ψευτογιατρό – Τι κίνησε τις υποψίες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Στέλιος Σούρλας είναι ένας από τους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια του “Νίκου Κόντου”. Τι του είπε ο ψευτογιατρός και πώς άρχισαν οι υποψίες του Λαρισαίου δικηγόρου.

Ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησε να εξαπατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε ο ψευτογιατρός, ήταν ο Στέλιος Σούρλας, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο γνωστός δικηγόρος αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον 47χρονο. Όπως είπε, τον Ιούλιο του 2019 μετέφερε έναν συγγενή του – που αντιμετώπιζε θέμα υγείας- στο μοναστήρι Αγίων Ταξιαρχών, στο Πήλιο, για να ζητήσουν τη βοήθεια του.

Ο κ. Σούρλας άρχισε να τον υποψιάζεται, όταν αντιλήφθηκε πως ο ψευτογιατρός δεν του δίνει λογικές και επιστημονικές απαντήσεις. Μάλιστα, όπως ανέφερε, στην πορεία, επιχείρησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί του, αλλά ο 47χρονος είχε εξαφανιστεί. Τότε, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχε ένα τροχαίο στην Ιταλία, ωστόσο ο κ. Σούρλας διαπίστωσε εκ των υστέρων και όταν έγιναν οι αποκαλύψεις, πως εκείνο το διάστημα είχε πεθάνει ένα από τα παιδιά, του οποίου οι γονείς κατηγορούν τον ψευτογιατρό για την τραγική κατάληξη.

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας