Εθελοντές Νεοδημοκράτες καθάρισαν τμήμα του πάρκου Αλκαζάρ (ΦΩΤΟ)

Η Γραμματεία ποιότητας ζωής και Εθελοντισμού Ν.Δ. με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συμμετείχε στην πανελλαδική δράση της Νέας Δημοκρατίας #noiazomaste για το Περιβάλλον, καθαρίζοντας ένα τμήμα του Πάρκου Αλκαζάρ Λάρισας.

Η προστασία του περιβάλλοντος αρχίζει από εμάς τους ίδιους. Ένα υγιές περιβάλλον βελτιώνει την ποιότητα ζωής, συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας και λειτουργεί ως ασπίδα για την προστασία της υγείας. Για να τιμήσουμε συμμετείχαμε Συλλέξαμε απορρίμματα ανακυκλώσιμα και μη, τα οποία διαχωρίσαμε και απορρίψαμε στους αντίστοιχους κάδους. Στόχος της δράσης είναι η προσπάθεια παρακίνησης όλων των συνανθρώπων ώστε να δημιουργηθεί ένα καθαρό περιβάλλον με λιγότερες επιβαρύνσεις και μολύνσεις. Αφορά τον πολιτισμό μας ,την Παιδεία μας και όχι μόνο την 5η Ιουνίου. #Γραμματεία_Ποιότητας_Ζωής_και_Εθελοντισμού_ΝΔ.#noiazomaste

Οι εθελοντές που συμμετείχαν: Γανοχωριτου Γονη συντονίστρια Γραμματείας ποιότητας ζωής και Εθελοντισμού Ν.Δ., Βάσω Μέκρα συντονίστρια οικογενειακής πολιτικής και Ισότητας των φύλων ΝΔ, Αργυρόπουλος Κώστας δημοτικός Σύμβουλος, Ελένη Ξυνοπουλου Δημοτική Σύμβουλος, Άντα Καζαντζη αναπληρώτρια Πρόεδρος Συλλόγου Αριστέα, Γρηγόρης Γρηγοριάδης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος.

Δείτε φωτογραφίες

Βρείτε μας