Στον ΟΗΕ έφτασε η χάρη του Αγιοκάμπου! Υιοθέτησε μονοπάτι ο Αλέξης Γεωργούλης και εξήγησε πως του ήρθε η ιδέα… (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πρεσβευτής του Αγιόκαμπου και γενικότερα των παραλιών της Αγιάς στα πέρατα της γης με την υιοθεσία μονοπατιού ο Αλέξης Γεωργούλης!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος επικυρώθηκε σήμερα η υιοθεσία μονοπατιού στον Αγιόκαμπο από τον Λαρισαίο Ευρωβουλευτή και ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη, σε συνέντευξη τύπου που παραγματοποιήθηκε στη Βελίκα με διοργανωτή τον Δήμο Αγιάς και παρόντες τον δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, τον αντιδήμαρχο Αγιάς Νίκο Ντάγκα αλλά και τον πρόεδρο του Επιμελητήριο Λάρισας Σωτήρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα η εκδήλωση αναρτήθηκε και στο site του ΟΗΕ, όπως αποκάλυψε ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής στο πλαίσιο των δράσεων την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος!

Ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε μεταξύ άλλων πως η ιδέα προέκυψε συζητώντας με τον Νίκο Ντάγκα, είπε ότι αποφάσισε να το κάνει για να προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής ως Ευρωβουλευτής ενώ γύρισε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε ότι εκεί στα Πλατάνια στη Βελίκα έμαθε πιτσιρικάς στις πρώτες του διακοπές ποδήλατο…

Δείτε τις δηλώσεις Γεωργούλη:

Δείτε ΦΩΤΟ:

 

ΦΩΤΟ: Βαγγέλης Αδαμόπουλος

Δείτε επίσης

Βρείτε μας