«Οικοπεδομαχία»! Στην αντεπίθεση ο Γεωργούλης – Τι απαντά στο «γειτονάκι» του τον Κομήτσα

Με μια ανάρτηση του στο facebook ο Περιφερειακός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας τα έβαλε με τον γνωστό Λαρισαίο ευρωβουλευτή και ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη υποστηρίζοντας ότι είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικόπεδου στην Ανατολή Αγιάς, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και αποτελεί μεγάλο κίνδυνο.

Ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της TRT 95,1 και στην εκπομπή της Βάσως Οικονόμου «Πάρ’το αλλιώς» ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ιδιοκτήτης, ούτε κληρονόμος της εν λόγω κατοικίας καθώς ανήκει στην μητέρα του και στα αδέλφια της.

Ο Αλέξης Γεωργούλης τόνισε επίσης ότι ο κ. Κομήτσας είχε καταδικαστεί για καταπάτηση του εν λόγω οικοπέδου καθώς συνορεύει με οικόπεδο που ανήκει στον ίδιο. Μάλιστα υπάρχει τελεσίδικη δικαστική απόφαση που έκρινε αποζημίωση στους κληρονόμους του οικοπέδου. Όπως ισχυρίστηκε ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής, το οικόπεδο είχε καταπατηθεί τρία μέτρα από τον κ. Κομήτσα και αποσκοπούσε να το οικειοποιηθεί λόγω χρησικτησίας.

Παράλληλα ο Αλέξης Γεωργούλης υποστήριξε πως το εν λόγω κτίριο έχει κριθεί διατηρητέο και είναι δύσκολη η αποκατάσταση του, παρ ‘ολα αυτά, ο ίδιος δεσμεύτηκε να ελέγξει και να δει το θέμα ώστε να βρεθεί μια λύση.

Τέλος όσον αφορά το θέμα με την στέγη του σπιτιού που κατέρρευσε ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής ισχυρίστηκε πως ο λόγος της κατάρρευσης της ήταν γιατί ένας γείτονας του οικοπέδου στην προσπάθεια του να αποκαταστήσει την δική του οροφή που είχε πέσει, έριξε και την οροφή της στέγης του εν λόγω σπιτιού.

 

 

 

Βρείτε μας