Καλογιάννης: «2 εκατ. ευρώ λιγότερα τους μήνες του κορωνοϊού»

Δύο εκατομμύρια ευρώ δεν μπήκαν στα ταμεία του Δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με τον Απόστολο Καλογιάννη τους δύο μήνες του κορωνοϊού, όπως δήλωσε ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης του larissamazi.gr για την οικονομία μετά τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος τόνισε πως περιμένει να υπάρξει υψηλή ύφεση στη χώρα, όπως και στη Λάρισα, αναφέροντας πως γνωρίζει πως πολλά από τα λουκέτα που μπήκαν στην αγορά της πόλης δεν πρόκειται να ανοίξουν λόγω της οικονομική κατάστασης, ζητώντας βοήθεια και στήριξη από την Πολιτεία κι ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο κ. Καλογιάννης εστίασε στον πρωτογενή τομέα και δήλωσε πως ο Δήμος Λαρισαίων ετοιμάζει να δημιουργήσει Κτηνοτροφικό Πάρκο.

Θυμίζουμε πως στη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Η Οικονομία στην εποχή του κορωνοϊού. Κίνδυνοι προκλήσεις προοπτικές» συμμετέχουν οι κ. Θεόδωρος Σκυλλακάκης, Υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής, ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην Υπουργός Οικονομικών, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Φίλιππος Σαχινίδης, πρώην Υπουργός – μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ.

Παρεμβάσεις έγιναν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Π.Τ. Θεσσαλίας) κ. Ηλία Κοτσιμπογεώργο.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας