Κώστας Κολλάτος: «Ο κ. Μανώλης παριστάνει τον «κυβερνητικό» εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των παραχωρησιούχων»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος του Δήμο Τεμπών, Κώστας Κολλάτος στον νυν δήμαρχο Γιώργο Μάνωλη. Αναλυτικά:

«Δεν μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός οτι ο κ.Μανώλης ανέλαβε συνήγορος υπεράσπισης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και της παραχωρησιούχου.

Σ’ αυτή την αυτόκλητη φαντάζομαι ιδιότητα του προσέθεσε και τον ρόλο του σωτήρα του Δ .Τεμπών από την πανδημία του κορωνοϊού. Αναρωτιέται  δηλαδή τι θα συνέβαινε στο Δήμο μας,αν την δύσκολη αυτή περίοδο δεν είχε την ευθύνη διοίκησης,η παράταξη του.

Μέγιστο δείγμα αλλαζονείας….

Είναι σίγουρο ότι η οποιαδήποτε αντίδραση του υπήρξε με μεγάλη καθυστέρηση.

Αλήθεια κ. Μανώλη δεν ακούγατε τις διαμαρτυρίες των δημοτών της Δ.Ε Κ.Ολύμπου για την μείωση των δρομολογίων του προαστιακού και την καθυστέρηση των εργασιών συντήρησης της γέφυρας;

Αν όπως λέτε είχατε συναίσθηση των προβλημάτων που δημιουργούνται σε δημότες και επαγγελματικές ομάδες γιατί δεν τους ενημερώσατε;

Σαφώς και επιδείξατε για μία ακόμη φορά μειωμένα αντανακλαστικά.

Την προηγούμενη Κυριακή δημοσιεύματα στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο έκαναν λόγο για καθυστερήσεις στις εργασίες συντήρησης της γέφυρας Τεμπών. Δεν διακρίναμε κάποια ενόχληση η ανησυχία από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.

Το μόνο πού σας ενόχλησε ήταν η δική μας αναφορά στο ερώτημα γιατί δεν «βιάζεται» η εταιρία να ολοκληρώσει το έργο. Αν είναι δυνατόν!

Ανατρέξαμε στα πρακτικά της συνεδρίασης (7-10-2019), όπου σχετικά με την συντήρηση της γέφυρας, στην διάρκεια της ενημέρωσης αναφέρετε: «Την 21-10-2019,την μεθεπόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στο άνω τμήμα του οδοστρώματος της γέφυρας με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των σηράγγων καθ’ όλη την διάρκεια των επισκευών ,οι οποίες θα διαρκέσουν 6 ΜΗΝΕΣ».

Έξι μήνες σημαίνει τέλη Απριλίου,ούτε τέλη Ιουνίου, ούτε τέλη Αυγούστου.

Ποιος λοιπόν παραπληροφορεί την κοινή γνώμη ,τούς δημότες και τις επαγγελματικές ομάδες; Μας εγκαλείτε ακόμη, ότι δεν επικοινωνούμε μαζί σας να μας ενημερώσετε…

Παραπληροφόρηση 2η.

Με υπόμνημα μας στις 28-4-2020 ,στην διά «περιφοράς» συνεδρίαση του ΔΣ, αιτηθήκαμε να υπάρχει περιληπτική ενημέρωση από την πλευρά σας σε ζητήματα που άπτονται της υγειονομικής κρίσης και της καθημερινότητας.

Ουδέποτε μας ενημερώσατε για οτιδήποτε. Η επικοινωνιακή και η προσωπική σας προβολή εξαντλείται σε φωτογραφήσεις έργων και συμβάσεων, που όταν προσπαθούσαμε να ωριμάσουμε και να υλοποιήσουμε τα χαρακτηρίζατε και τότε μακέτες όπως π.χ. (Αποχετευτικά έργα Συκουρίου, Γόννων, Πυργετού, Φυσικό Αέριο, Δημοτικό Σχολείο Μακρυχωρίου, Αγροτική Οδοποιία Πουρναρίου, Ταμιευτήρας Πουρναρίου-Αμπελακίων, Παιδικός σταθμός Πυργετού, παιδικές χαρές, ασφαλτοστρώσεις παραλίας, έργα ενεργειακής αναβάθμισης, αντικατάσταση έργων ύδρευσης κα).

Τέλος είναι γνωστό σ’ όλους τους δημότες μας, οι ενέργειες και οι προσπάθειες που καταβάλαμε για την κατασκευή του ολοκληρωμένου κόμβου στον Πυργετό.

Ας σταματήσετε  λοιπόν τα ειρωνικά σχόλια και ας συνεχίσετε τις προσπάθειες για την υλοποίηση του έργου.
Πάντως μέχρι σήμερα ο κ. Μανώλης δεν μας ενημέρωσε για τις ενέργειες του, ενώ στο πρόσφατο συνέδριο Υποδομών που διεξήχθη στη Λάρισα, η απουσία του Δημάρχου υπήρξε εκκωφαντική.

Τελειώνοντας του υπενθυμίζουμε, ότι οι δημότες τον εξέλεξαν για να υπερασπίζετε τα συμφέροντα τους και όχι να παριστάνει τον «κυβερνητικό» εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των  παραχωρησιούχων».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας