Ταχυδρόμος έκανε βάρδιες αλά Kiss για να εμψυχώσει τον κόσμο

Κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν την επαφή που έχουν με τον κόσμο μέσω τους επαγγέλματός τους με στόχο να τους εμψυχώσουν και να τους χαρίσουν μία νότα ξεγνοιασιάς και έναν λόγο αισιοδοξίας στη δύσκολη περίοδο που συνεχίζει να περνά η ανθρωπότητα.

Ο Γκάρι Άντερνταουν, ταχυδρόμος στο επάγγελμα, χρησιμοποίησε και κάτι ακόμα: Την λατρεία του, ή μάλλον την… εμμονή του για τους KISS, την ιστορική και δημοφιλή για τις εκκεντρικές της εμφανίσεις μπάντα, την οποία ο ίδιος αγαπά «από τότε που βγήκε από την κοιλιά της μητέρας μου». Αυτό είπε…

Ο εν λόγω κύριος από νησί του Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας, λοιπόν, έβαλε μία μάσκα στα πρότυπα του συγκροτήματος, έβγαλε τη γλώσσα ακολουθώντας τη λατρεμένη συνήθεια του -ιδρυτικού μέλους- Τζιν Σίμονς και άρχισε να παραδίδει γράμματα στον κόσμο με αυτή την περιβολή. Στόχος του; Να εμψυχώσει τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες ημέρες. Έβγαλε τέσσερις βάρδιες έτσι, που ήταν αρκετές για να πετύχει τον σκοπό του και να μαγνητίσει τα βλέμματα της ίδιας της μπάντας:

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας