Κακοκαιρία ενόψει: Έρχονται χιόνια – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Μετά τον μίνι καύσωνα και τις βροχές, οι καιρικές προβλέψεις δείχνουν ότι ψυχρή αέρια μάζα καταφθάνει στη χώρα μας.

Από τους 40 βαθμούς την περασμένη εβδομάδα, το θερμόμετρο φαίνεται ότι θα πέσει κατακόρυφα και ο χειμώνας θα επιστρέψει για λίγο στη χώρα μας.

Ο μίνι καύσωνας της περασμένης εβδομάδας, έδωσε τη θέση του σε βροχές και καταιγίδες, ωστόσο ο καιρός δεν θα επανέλθει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, καθώς αναμένεται κρύο και χιόνια, με τις ψυχρές μάζες να καταφθάνουν στη χώρα μας στις αρχές της επόμενος εβδομάδας.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook, παρουσίασε τις χαμηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου σε όλη την Ελλάδα και τόνισε ότι υπάρχει πιθανότητα να δούμε μέχρι και χιόνια, στις κορυφές των βουνών της βόρειας Ελλάδας, την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη, αφού από τη Δευτέρα αναμένεται νέο «κύμα» κακοκαιρίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Αρκετά χαμηλές οι πρωινές θερμοκρασίες σήμερα (Σάββατο 23/5) σε αρκετά ορεινά τμήματα της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας πλησιάζοντας μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και το… μηδέν, ενώ οι προγνώσεις για την ερχόμενη Τρίτη και την Τετάρτη επιμένουν ακόμα και για ένα δυνατό πασπάλισμα χιονιού στις κορυφές βουνών της

Πηγή: newpost.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας