Ηρακλής Γερογιώκας: Fake news στον Έβρο

Σε τοποθέτησή του ο συντονιστής Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε της ΝΔ Ηρακλής Γερογιώκας, αναφέρει:

«Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν ψευδείς ειδήσεις για την δήθεν παρουσία τουρκικού στρατού σε ελληνικό έδαφος στον Έβρο. Ειδήσεις οι οποίες είχαν αφετηρία τον γνωστό στην Μ.Βρετανία tabloid press, ήτοι τύπος χαμηλού επιπέδου που ασχολείται κυρίως με θέματα περί της καθημερινής ζωής των διασήμων κτλ. Οι εφημερίδες The Sun και The Daily Mail μάλιστα επικαλέστηκαν «τουρκικές πηγές».
Δυστυχώς την σκυτάλη πήραν άνθρωποι χωρίς γνώσεις επί του αντικειμένου αλλά με αυξημένο αντιπολιτευτικό οίστρο και αγνοώντας την κρισιμότητα των ημέρων στις διεθνείς σχέσεις της χώρας, αναλώθηκαν σε προσβλητικά για τον Ελληνικό Στρατό σχόλια.
Η κυβέρνηση και ο Στρατός μας έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους όσον αφορά στην ασφάλεια των συνόρων μας και οι Κασσάνδρες θα ξαναδιαψευστούν. Για να προλάβω ερωτήσεις περί διαβήματος, δεν αφορούσε στο συγκεκριμένο περιστατικό.
Οφείλω να αναφέρω ότι στελέχη του Σύριζα Λάρισας και της Συμπαράταξης Λαρισαίων κατέβασαν αναρτήσεις τους επί του θέματος όταν αντιλήφθηκαν την αλήθεια».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας