«Έμπνευση ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά γεγονότα της Λάρισας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μήνυμα του στον αγώνα που δίνουν οι Λαρισαίοι κι όχι μόνο άνθρωποι του Πολιτισμού και των Τεχνών, έστειλε με ένα βίντεο ο Μιλτιάδης Γρέκος. Ο ίδιος παίρνοντας πλάνα από την διαμαρτυρία της περασμένης Πέμπτης, εξήγησε τους λόγους του αγώνα των ανθρώπων με βασικό moto το #supportartworkers.

Δείτε τι έγραψε:

«Όταν ο πολιτισμός ενώνει. Όταν η διαμαρτυρία έχει λόγο. Όταν η αντίσταση έχει όνομα και αποκτά όραμα. Όταν η τέχνη γίνεται μέσο για να αναδείξει προβλήματα και ανθρώπους, να εμπνεύσει τον κόσμο και να πει ΟΧΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ της φίμωσης και της λογοκρισίας. Των δύο μέτρων και των δύο σταθμών. Στο όπως μας συμφέρει και στο όπως μας βολεύει.

Ευχαριστώ τον Θεό και τους SUPPORT ART WORKERS LARISSAS, που χάρη στην δράση τους με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις τέχνες και την εκδήλωσή διαμαρτυρίας τους στην παγκόσμια ημέρα πολιτισμού, με εμπνεύσανε να δημιουργήσω ένα από τα πιο όμορφα βίντεο της ζωής μου, μετά από 14 χρόνια κινηματογραφικής πορείας μου, καλύπτοντας τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά γεγονότα της πόλης μου.

VIVA LA REVOLUTION

Μιλτιάδης Γρέκος»

Δείτε το βίντεο που δημιούργησε:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας