Βρετανία: Η πρώτη φωτογραφία του γιου του Τζόνσον – Πώς θα τον ονομάσει

Το όνομα του νεογέννητου γιου τους ανακοίνωσαν σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός και η αρραβωνιαστικιά του, δίπλα σε μια φωτογραφία του βρέφους.

Και το όνομα αυτού… Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας. Έτσι ονόμασαν τον νεογέννητο γιο τους ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η αρραβωνιαστικιά του Κάρι Σίμοντς.

Το όνομα ανακοινώθηκε σήμερα από τη Σίμοντς στο Instagram δίπλα σε μία φωτογραφία του βρέφους, το οποίο γεννήθηκε την Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα αυτό επιλέχθηκε από τον Βρετανό πρωθυπουργό και την αρραβωνιαστικιά του εν μέρει προς τιμήν δύο εκ των γιατρών της μονάδας εντατικής θεραπείας που έσωσαν τη ζωή του Τζόνσον, όταν έδινε μάχη με τις επιπλοκές της νόσου COVID-19.

Σχολιάζοντας την κίνηση αυτοί, οι δύο γιατροί είπαν ότι νιώθουν τιμή από την επιλογή αυτή και ταπεινοφροσύνη καθώς αναγνωρίστηκε η δουλειά τους με αυτόν τον τρόπο.

«Νιώθουμε τιμή και ταπεινοφροσύνη που αναγνωριστήκαμε με αυτόν τον τρόπο» δήλωσε ο Νικ Πράις, διευθυντής της μονάδας Λοιμώξεων στο νοσοκομείο Guy’s and St Thomas’ hospital και ο Νικ Χαρτ, διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο.

«Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό και την Κάρι Σίμοντς για την ευτυχή άφιξη του όμορφου γιου τους Ουίλφρεντ» επισημαίνουν. «Ευχόμαστε στη νέα οικογένεια κάθε υγεία και ευτυχία».

Πηγή: newpost.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας