Ποια… 9 του Μάη; Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας θα γιορτάσει κανονικά αύριο την Πρωτομαγιά

Παρά την ανακοίνωση-απόφαση της κυβέρνησης για μεταφορά των εορτασμών το Σάββατο 9 Μαϊου….

Με ανακοίνωση του το ΕΚΝΛ τονίζει ότι θα γιορτάσει κανονικά αύριο 1η Μαϊου την Εργατική Πρωτομαγιά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.

Δείτε την ανακοίνωση από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας:

«Η 1η Μάη είναι Απεργία, ημέρα της παγκόσμιας εργατικής τάξης. Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες θα τιμήσουμε όσους έδωσαν την ζωή τους για να ζήσουμε οι επόμενες γενιές σε έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά. Τους εργάτες του Σικάγο το 1886,τους καπνεργάτες του Μάη του 36, τους διακόσιους εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής της πρωτομαγιάς του ‘44. Αποδίδουμε φόρο τιμής στα χιλιάδες θύματα της εργατικής τάξης, στη χώρα μας αλλά και σε όλο το κόσμο, που βρέθηκαν εκτεθειμένα στην πανδημία του κορωνοϊού για τα κέρδη των λίγων.

Το Εργατικό Κέντρο, τα Σωματεία θα τιμήσουν την 1η Μάη στην πόλη μας με συμβολική εκδήλωση , στις 10:30πμ στην Κεντρική Πλατεία, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας χρησιμοποιώντας γάντια και μάσκες, καθώς και διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων.
Παραμένουμε όρθιοι και δυνατοί γιατί ο αγώνας τώρα ξεκινά»

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δείτε επίσης

Βρείτε μας