Έβρος: Το ιδιόχειρο σημείωμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου κατά την επίσκεψή της στο Φυλάκιο 1

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε στις Καστανιές του Έβρου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Με δήλωσή της προς τα ΜΜΕ η ίδια χαρακτήρισε την παρουσία της στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ως απότιση φόρου τιμής στους «φύλακες των συνόρων μας», ενώ εξήρε το υψηλό φρόνημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τονίζοντας πως: «με πίστη και αποφασιστικότητα θα υπερβούμε κάθε πρόκληση και κάθε κίνδυνο».

Κατά την επίσκεψή της στο Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγραψε μάλιστα το δικό της μήνυμα στο Βιβλίο Επισκεπτών, ευχαριστώντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα ελληνικά σύνορα.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Ελλήνων τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που υπερασπιζόμενοι αυτοί της γωνιά της ελληνικής γης υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ελλάδας και συγχρόνως της Ευρώπης».

Φωτογραφία από το ιδιόχειρο σημείωμα της στο Βιβλίο Επισκεπτών του Φυλακίου 1, ανήρτησε η κυρία Σακελλαροπούλου και στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα.

EV9Tw8_WoAA_o5a

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας