ΤΥΠΕΤ: Νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και ειδικός αναλυτής για την διάγνωση περιστατικών Κορωνοϊού

Το Νομαρχιακό Παράρτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος, ΣΥΕΤΕ, νομού Λάρισας σε συνεργασία με το Ταμείο Υγείας Προσωπικού της Εθνικής Τράπεζας, ΤΥΠΕΤ, ενημερώνει τους τραπεζοϋπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας στην Θεσσαλία ότι το ΤΥΠΕΤ για την προστασία της υγείας τους από την πανδημία του Κορωνοϊού, άμεσα προμηθεύτηκε νέο πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο και ειδικό αναλυτή για την διάγνωση περιστατικών Κορωνοϊού (COVID-19).

Το ΤΥΠΕΤ, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης πανδημίας του νέου κορωνοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, πήρε έγκαιρα και νωρίτερα από όλους, όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των ασφαλισμένων μελών του. Όμως δεν σταματήσαμε σε αυτά που είναι ήδη γνωστά σε όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ ζήτησε και εξασφάλισε από την Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, μεγαλύτερη συμβολή και έμπρακτη συνδρομή στην προσπάθειά της για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας των μελών μας.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν άμεσα τα παρακάτω, για τα οποία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, για την ανταπόκρισή της αυτές τις δύσκολες για τους συναδέλφους μας ώρες:

1. Η προμήθεια ειδικού αναλυτή τύπου cobas 4800 <z480> με πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες διάγνωσης περιστατικών με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού (COVID-19), προκειμένου με τα δικά μας διαγνωστικά μέσα, να παρέχουμε στα μέλη μας έγκυρη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας τους και στη συνέχεια ειδικές και συγκεκριμένες προσωπικές οδηγίες. Επισημαίνεται ότι η εξέταση αυτή, όταν θα αρχίσει να πραγματοποιείται, θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μετά από εισήγηση – γνωμοδότηση της εξειδικευμένης ιατρικής ομάδας του ΤΥΠΕΤ που θα αναλάβει αυτό το καθήκον.

2. Η αντικατάσταση του ασθενοφόρου του Υγείας Μέλαθρον με ένα νέο ασθενοφόρο τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα, για την άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών, το οποίο τέθηκε στην υπηρεσία των ασφαλισμένων.

Η πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19) είναι παρούσα και συνεχίζει να είναι επιθετική, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε νεότερους και μεγαλύτερους.

Το ΤΥΠΕΤ, με τα έκτακτα μέτρα προστασίας, θέλει να προστατεύσει και να ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες των ασφαλισμένων (μέλη με προβλήματα υγείας και συνταξιούχους) στους οποίους εφιστά την προσοχή, προκειμένου τα μέτρα αυτά να εφαρμόζονται με ακρίβεια και προσωπική επιμέλεια από τον καθένα, δεδομένου ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για τις ομάδες αυτές.

Η Διοίκηση του ΤΥΠΕΤ, απέναντι σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για όλους μας, θα δώσει τη δική της μάχη, μαζί με όλους τους εργαζόμενους, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό.

Καλούμε όμως και όλους εσάς, να βοηθήσετε σε αυτή την προσπάθειά μας ακολουθώντας πιστά και με την υπευθυνότητα που αρμόζει, όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί.

Σταματήστε όλες τις άσκοπες μετακινήσεις οπουδήποτε.

Δείξτε υπευθυνότητα και σεβασμό στον εαυτό σας και στους γύρω σας και να είστε σίγουροι ότι έτσι θα νικήσουμε.

Βρείτε μας