Το κόλπο για να διατηρούνται τα λαχανικά περισσότερο στο ψυγείο

Η περίοδος, που διανύουμε είναι μία από τις δυσκολέτερες των τελευταίων χρόνων. Ο κορωνοϊός άλλαξε τις ζωές μας και είμαστε αναγκασμένοι πια να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Ένα από τα πράγματα, που κάνουμε και εμείς εδώ στο οlivemagazine.gr είναι να προσπαθούμε μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να κάνουμε την ημέρα σας πιο ευχάριστη, αλλά και δημιουργική.

Σκεφτήκαμε, πως ανάμεσα στα άλλα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο ένα tip για το πως να διατηρήσετε παραπάνω τα λαχανικά στο ψυγείο σας. Το μυστικό είναι απλό και λέγεται…χαρτί κουζίνας. Η διαδικασία είναι εύκολη: Ξεκινάτε πλένοντας καλά τα λαχανικά σας με το που γυρνάτε από τα ψώνια και έπειτα με λίγο χαρτί κουζίνας τα στεγνώνετε ελαφρώς για να μην στάξουν.

Στη συνέχεια πάρτε το τάπερ που θα τα αποθηκεύσετε και απλώστε στον πάτο του χαρτί κουζίνας. Βάλτε από πάνω τα λαχανικά σας και σκεπάστε ξανά με χαρτί κουζίνας. Βάλτε το καπάκι το τάπερ σας και βάλτε το στο ψυγείο. Έτσι, μπορείτε να διατηρήσετε φρέσκα τα λαχανικά σας για πάνω από μια εβδομάδα.

Πηγή: olivemagazine.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας