Πρωταπριλιά με χιόνι στο νομό Λάρισας! Που έχει ρίξει μέχρι στιγμής και που περιμένουμε να χιονίσει απόψε (ΦΩΤΟ)

Ολονύκτιο αγώνα αναμένεται να δώσουν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους στις περιοχές που χιονίζει…

Ποιος είπε ότι δεν πέφτει χιόνι Απρίλιο μήνα; «Στα λευκά» έχουν ντυθεί ήδη απόψε αρκετές περιοχές στα ορεινά του νομού Λάρισας. Πέρα από το Λιβάδι Ελασσόνας που το ‘χει ήδη στρώσει για τα καλά, εδώ και μιάμιση περίπου χιονίζει κι αλλού στα ψηλά της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στα χωριά Σαραντόπορο, Λουτρό, Άκρη με το χιόνι να είναι γύρω στους 10 πόντους.

Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας που από χθες βράδυ με εντολή του Κώστα Αγοραστού βρίσκεται σε επιφυλακή, ρίχνουν αλάτι στους δρόμους από Ελασσόνα προς Κοζάνη, Γρεβενά και Κατερίνη προκειμένου να παραμείνουν ανοιχτοί.

Απ’ ότι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να χιονίσει απόψε και σε Καλλιπεύκη, Καρυά αλλά και στη Σπηλιά στον Κίσσαβο. Και σ’ αυτά τα σημεία υπάρχουν μηχανήματα της Περιφέρειας έτοιμα να αναλάβουν δράση (1 στη Ραψάνη, 1 στη Σπηλιά και 1 στην Καλλιπεύκη).

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο, «τα μηχανήματα θα παραμείνουν όλη τη νύχτα έξω όπου χρειάζεται, με βασικό και μοναδικό μας στόχο να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί».

Δείτε εικόνες από το Λιβάδι Ελασσόνας:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας