Κι άλλοι Λαρισαίοι επιχειρηματίες προσφέρουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Δείτε ποιοι είναι

Κύμα δωρεών από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Λάρισα αλλά και στον Βόλο καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες, σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνάει η χώρα, με γιατρούς και νοσηλευτές να δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.

Μάλιστα οι προσφορές των επιχειρηματιών δεν γίνονται γνωστές από τους ίδιους, αλλά μέσα από τα νοσοκομεία, τα οποία δέχονται  τα απαραίτητα υλικά και τον εξοπλισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιχειρηματίες που έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε δωρεές είναι οι εξής:

Ο ιδιοκτήτης της TRT Γιάννης Καραγιώργης προσφέρει τέσσερις αναπνευστήρες, μάσκες ffp3 και ειδικές στολές.

Τεχνολογικό εξοπλισμό προσφέρουν οι:  Θάνος Μακρής (ΜΕΤΑΛΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ),  Ηλίας Βαλαβάνης (Υαλουργικά προϊόντα), Ιωάννα -Αλεξάνδρα Σαΐτη, Στέργιος Τσαγκούλης (INTERCOMM FOODS), Γιάννης Τσερέπας (LARIPLAST), Αντώνης Ζάβαλος (CARTONTEC), Βασίλης Χαλάτσης (Πυροσβεστικά είδη), Αφοι Παπαγεωργούλη (Εμπορία, επεξεργασία κρεάτων). Από τον Βόλο εξοπλισμό προσφέρουν η τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ καθώς και η γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.

Ο Νίκος Ρώμνιος (Βιοτεχνία ΜΠΕΤΤΙΝΑ) προσφέρει αντισηπτικά είδη.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ Α.Ε. ΧΑΛΒΑΔΟΠΟΙΪΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» προσφέρει τρόφιμα.

Οι παραπάνω προσφορές έρχονται να προστεθούν στις δωρεές σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και αναλώσιμα που έχουν ήδη προσφερθεί από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, τη «Μέλισσα –Κίκιζας», καθώς και την COSMOS ALUMINIUM Α.Ε. του Φώνη Καντώνια.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Ομίλου EXALCO κ. Γιάννης Καντώνιας και η αδερφή του, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Exalco Εύη Καντώνια έχουν δωρίσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας δυο κλίνες ΜΕΘ στη μνήμη των γονιών τους Στέλιου και Λίτσας Καντώνια.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας