Φοιτητής ελέγχεται ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στο Πανεπιστημιακό Λάρισας – Κινητοποίηση και στο ΓΝΛ

Ένα ακόμη ύποπτο κρούσμα κορονοϊού βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις, και πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του tinealarissa, για έναν φοιτητή, 21 ετών. Ο φοιτητής νοσηλεύεται με συμπτώματα γρίπης, ενώ σύμφωνα με το e-thessalia.gr, είναι μουσουλμανικής καταγωγής και είναι διερμηνέας στη δομή φιλοξενίας στο Κουτσόχερο, ενώ πρόσφατα είχε επισκεπτεί για ένα τριήμερο τη Σουηδία. Αργά το απόγευμα αναμένονται οι απαντήσεις από τα δείγματα του 21χρονου.

Εν τω μεταξύ από νωρίς το πρωί σήμερα υπάρχει κινητοποίηση και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, και συγκεκριμένα στην ΩΡΛ και Οφθαλμολογική Κλινική, κλινικές που βρίσκονται στην παλιά πτέρυγα του νοσοκομείου, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, προετοιμάζονται επιπρόσθετοι χώροι απομόνωσης πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, έχει δοθεί η εντολή ό,τι περιστατικό προσέρχεται στα νοσοκομεία με συμπτώματα βήχα και πυρετού, να ελέγχεται ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας