Κόλλησε ίωση ο Παναγιώτης Ραφαήλ – Τον «χτύπησε» στο αναπνευστικό

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο μικρός ήρωας Παναγιώτης Ραφαήλ πριν δέκα μέρες, όπως έκαναν γνωστό μέσω ανάρτησής τους στο Facebook οι γονείς του.

Η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, αλλά το μικρό αγόρι κόλλησε μια ίωση που επιδείνωσε το αναπνευστικό.

Έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Όπως τονίζουν οι γονείς του, το παιδί ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία και είναι αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσει σύντομα την ίωση.

Αναλυτικά, η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.
Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.
Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος.

Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Πηγή: topontiki.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας