Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Λάρισα

Για μία live μουσική εμφάνιση την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 στις 9 το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης

Χορηγός επικοινωνίας  η ηλεκτρονική εφημερίδα «Τι Νέα Λάρισα;».

Το «Τι Νέα Λάρισα;» κληρώνει 10 μονές προσκλήσεις για την μεγάλη συναυλία που θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά εντελώς δωρεάν οι νικητές του διαγωνισμού.

Οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού είναι να κάνετε like στη σελίδα του «Τι Νέα Λάρισα;», share την δημοσίευση και να αφήσετε ένα σχόλιο με το όνομα σας κάτω από αυτήν την δημοσίευση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 9 Μαρτίου.

Καλή επιτυχία!

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης που τελειώνει προγραμματισμένα στα τέλη Ιανουαρίου, ο Αντώνης Ρέμος κάνει την έκπληξη.

Μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας είναι το επόμενο μεγάλο βήμα του αγαπημένου ερμηνευτή.

 

Εννέα επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει. Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου

Μην χάσετε τις μοναδικές αυτές συναυλίες. Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Βρείτε μας