Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος» στο Χατζηγιάννειο

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Ψυχοσωματική Ιατρική, η συνάντηση ψυχής και σώματος», διοργανώνει η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία (παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής, τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.  Η ομιλία θα γίνει στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο Λάρισας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 8.30 το βράδυ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ομότιμος καθηγητής της Ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Χριστοδούλου.

 Ο Γιώργος Χριστοδούλου ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών έχει διατελέσει πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας (World Federation for Mental Health), πρόεδρος του Τομέα Κοινωνικής Ιατρικής, Ψυχιατρικής και Νευρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1996 έως 2003).

 Διετέλεσε επίσης, πρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ψυχιατρικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1992-1996).

Έχει πλούσιο διδακτικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό (επισκέπτης καθηγητής στο Harvard κλπ), πλούσιο ερευνητικό έργο (περισσότερες από 300 δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες).

 Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό και στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρξει συζήτηση.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας