«Βόμβα» Ερντογάν: Αφού δεν πήγαν φέτος οι Έλληνες στα Ίμια, δεν πήγαμε κι εμείς

«Ο υπουργός Άμυνας μου πιθανότατα θα καλούσε τον Ελληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Καρντάκ (Ιμια) και στα υπόλοιπα νησιά»

Την τακτική των προκλήσεων συνεχίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που ανέφερε ότι η Άγκυρα είχε στείλει μήνυμα στην Αθήνα να μην υπάρξει ένταση στα Ίμια.

Ο Τούρκος πρόεδρος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους υποστήριξε: «Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Καρντάκ (Ίμια). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Καρντάκ (Ιμια) δεν θα γίνει και από την πλευρά μας».

Στη συνέχεια, ο Ερντογάν αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία Ακάρ – Παναγιωτόπουλου. «Ο υπουργός Άμυνας μου πιθανότατα θα καλούσε τον Ελληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Καρντάκ (Ιμια) και στα υπόλοιπα νησιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγή: newpost

Δείτε επίσης

Βρείτε μας